TOPEC NL TOPEC EN

NEEM CONTACT MET ONS OP LEES MEER OVER TOPEC

Topec Electric Power Generation

Binnen de Electric Power Generation markt draait alles om het opwekken en distribueren van elektrische energie. Hieronder vallen permanente en noodstroomvoorzieningen. Ze bieden uitkomst in onder meer de gezondheidszorg, de dienstverlenende sector, water- en energiebedrijven en de voeding- en drankindustrie. Topec zorgt voor elektriciteitstoevoer in sectoren waar continuïteit een must is. 

BEKIJK REFERENTIES

OLIE & GAS

Energievoorzieningen in de Olie en Gas markt - of het nu gaat om hoofdstroom- of noodstroomvoorzieningen - vereisen specifieke kennis. Gezien de risicovolle omgeving moeten de voorzieningen aan extreem hoge eisen voldoen. Topec is vertrouwd met deze eisen en werkt conform de normeringen van klassebureaus zoals DNV-GL, Bureau Veritas, ABS, en Lloyds Register.

BEKIJK REFERENTIES

DUURZAME ENERGIE

Internationale verdragen over het terugdringen van broeikasgassen en het verminderen van CO2 uitstoot zorgen voor investeringen in duurzame energieprojecten. Maar hoe zorg je voor betrouwbaar powermanagement? Lees meer in projecten die wij eerder hebben opgeleverd. 

 

BEKIJK REFERENTIES
TOPEC NL

PRODUCTEN

Topec zorgt voor levering van alle componenten en onderdelen voor producten en installaties.

 • Warmtekrachtkoppelingen
 • Transformatoren
 • Powerpacks
 • Hoogspanningsverdelers
 • Besturingssystemen
 • Laagspanningsverdelers
 • Generatorsets
TOPEC NL

DIENSTEN

Alles in eigen beheer: motoren, generatoren en andere componenten worden samengesteld en waar nodig gemodificeerd naar de specifieke wensen en eisen van de klant.

 • Inkoop
 • Engineering
 • Testen
 • Assemblage
TOPEC NL

SERVICE

De service van Topec is gericht op het ontzorgen van de klanten.

 • Trainingen
 • Service- en onderhoudscontracten
 • Bediening, Onderhoud en Revisie
 • Installatie & Inbedrijfstelling

OVER TOPEC

Topec is opgericht in 1974 en maakt sinds 2004 deel uit van Pon. Eén van Nederlands grootste familiebedrijven met 450 vestigingen in 32 landen en ruim 13.000 medewerkers.

Het succes van Topec heeft te maken met de mensen die er werken; gedreven, vakkundig en flexibel. Wij hebben ons vanaf het eerste moment gefocust op de versterking van onze marktpositie. Zo is Topec uitgegroeid tot een van de weinige bedrijven die klantspecifieke energieoplossingen levert en alle componenten in eigen beheer heeft.

Topec is gespecialiseerd in het engineeren van turn-key projecten. De samenstelling van generatorsets, de vervaardiging van besturings- en distributiepanelen en het testproces vinden plaats onder één dak. Als het project klaar is voor oplevering, kan Topec  de installatie en inbedrijfstelling voor haar rekening nemen. Waar ook ter wereld.

Niet voor niets is de slogan van Topec:  'Our energy keeps you running'. 

CERTIFICERINGEN

PON

Sinds 2004 maakt Topec deel uit van Pon. Dit levert u als klant veel voordeel op. Dankzij de kapitaalkrachtige moedermaatschappij kan Topec ook grote en kapitaalintensieve projecten uitvoeren met een duurzame visie op de toekomst.

TOPEC

› Kwaliteit
› Betrouwbaar
› Veelzijdig
› Flexibel

PON

› 13.000 medewerkers
› meer dan 80 bedrijven
› 450 vestigingen
› Gevestigd in 32 landen

MVO

Steeds meer bedrijven zien de noodzaak en voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dat betekent dat zij rekening houden met de effecten van hun bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Topec denkt met bedrijven mee.

WERKEN BIJ TOPEC VRAAGT BETROKKENHEID

Topec is volop in ontwikkeling. Op dit moment werken bij ons bedrijf ruim 100 professionals. Een belangrijke gemeenschappelijke eigenschap is betrokkenheid naast uiteraard een flexibele en klantgerichte instelling.

OPEN SOLLICITATIE
Mogelijk is er geen vacature die bij je past. Denk je toch dat je met jouw opleiding en/of ervaring prima bij ons past, stuur dan een open sollicitatie naar amanda.herremans@pon.com. Topec is een zeer dynamisch bedrijf. Het is dus best mogelijk dat er in het kader van nieuwe ontwikkelingen in de nabije toekomst ook voor jou mogelijkheden ontstaan.

TOPEC B.V.
Ketelweg 20
3356 LE Papendrecht
P.O. Box 61
3350 AB Papendrecht
The Netherlands
BTW-nr: NL009133847B01
KVK: 23059067

T +31 (0)78 6417 844
E info@topec.nl
TPN LTD
10 Abebe Village Road
Iganmu – Surulere
Lagos
Nigeria

T +234 (0)1 45 46 702
E info@tpn-nigeria.com
W www.tpn-nigeria.com
TOPEC Google Maps