TOPEC NL TOPEC EN

Ontwikkeling hybride energiecontainer

Energy Solutions Center (ESC), een brand onder Topecwil graag als systeem integrator voorop lopen in de zakelijke markt van duurzame energie-transitie. Wij merken dat bedrijven en instellingen wel willen gaan verduurzamen, maar met de vraag worstelen wat de financiële haalbaarheid kan worden en wat daarbij de mogelijke technische impact voor hen betekent. En vooral ook wat het dan oplevert op de korte en zeker ook op de lange termijn.

Energy Solutions Center is voortdurend bezig met innovatie en productontwikkeling. Vanuit onze visie om onze opdrachtgevers te adviseren in het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen, hebben wij gemeend hierin een grote stap te nemen.

Samen met EST en zusterbedrijf Pon Power gaan we een hybride energiecontainer engineeren en realiseren. Deze 20 ft container zal gebouwd worden met een diesel generator set, batterijen en zonnepanelen. We maken gebruik van de bestaande zonnepanelen die reeds op het dak liggen van het kantoor van Pon Power. Zo maken we optimaal gebruik van de middelen en hebben we volledig te capaciteit om te testen en te installeren.

Met deze container kunnen we testen hoe de componenten zich onderling gedragen en leren we hoe hybride energiesystemen ontworpen moeten worden. Hiermee willen we aan onze opdrachtgevers een showcase presenteren en hen enthousiasmeren voor onze oplossingen. Maar vooral ook kunnen bepalen wat de meest optimale technische toepassing is voor elk type klant.

Binnenkort ontvangt u meer informatie over deze showcase. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

          


NAAR HET NIEUWSOVERZICHT

TOPEC B.V.
Ketelweg 20
3356 LE Papendrecht
P.O. Box 61
3350 AB Papendrecht
The Netherlands
BTW-nr: NL009133847B01
KVK: 23059067

T +31 (0)78 6417 844
E info@topec.nl
TPN LTD
10 Abebe Village Road
Iganmu – Surulere
Lagos
Nigeria

T +234 (0)1 45 46 702
E info@tpn-nigeria.com
W www.tpn-nigeria.com
TOPEC Google Maps